Forfatterarkiv: Roy Blokhus

Årsmøte 2019

Saksliste til årsmøte 2019 er klar.

Saksliste 2019

Innkalling til årsmøte Mo Pistolklubb.
Mo Pistolklubb avholder årsmøte Torsdag den 28.02.2019

Møtested Pistolbanen på lyngheim barneskole
Tidspunkt. kl.18.00

Vanlige årsmøtesaker.
Saker / forslag til årsmøtet må være styret i hende senest 14 dager før. Dvs. 14.02.2019.

Saker/forslag sendes til: Mo pistolklubb boks 1470 8602 Mo i Rana eller til: ronped02@online.no

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli lagt ut her på hjemmeside senest en uke før årsmøtet.

For Mo Pistolklubb
Ronny Ståle Pedersen

Magnumcup 2018

22 starter på siste magnumcupstevnet for 2018. Totalt 44 skyttere har deltatt i 357 cuppen, av dem har 17 stk skutt tre eller flere stevner. I 44 cuppen har det deltatt 28 skyttere hvor 13 har tre eller flere stevner. Tor Arne Helland vant dagens 357, stevne og Steinar Myhre vant 44 stevnet.
Tor Arne ble sammenlagtvinner i begge klassene. Roy Blokhus tok 2. plassen og Fredrik Edvardsen 3.plassen i 357 cuppen sammenlagt.
I 44 cuppen ble det 2. plass til Fredrik Edvardsen og 3. plass til Steinar Myhre. Linda Hågensen vant dameklassen sammenlagt. Vi gratulerer alle med god skyting og takker alle som har deltatt og ønsker velkommen til neste år :-)
Linda og Tor Arne
Linda Hågensen vant dameklassen, Tor Arne Helland vant «the dobble» med seier i både M1 og M2. Vi gratulerer så mye til begge to :-)

Viktig – Forskrifter for oppbevaring av våpen og ammunisjon.

Vi ønsker å informere våre medlemmer om kravet til privat oppbevaring av skytevåpen, våpendeler og ammunisjon.
Tegn i tiden tyder på at Politiet har begynt med kontroller av hvordan våpeneierne oppbevarer sine skytevåpen og ammunisjon.
Vi legger derfor ut her et sammendrag fra våpenforskriften og  eksplosjonsforskriften, slik dere har informasjon om de krav som stilles og kan få det «på stell» i egne gemakker :-)
Forskrift oppbevaring våpen og ammunisjon

Styret Mo Pk

29 08 18 Silverdollar nr 3

Hele 17 skytter mønstret i Åenget denne onsdagen i håp om å sikre seg årets siste silver dollar.
Den som med 89p og fult hus kunne sikre seg den var Fredrik Edvardsen fra Leirfjord SSK
Vi gratulerer så mye med god skyting
For komplett resultatliste, se i mappen RESULTATER.
Fredrik silver dollar
Fredrik har her fått sin Silver Dollar, og gratuleres av Liss Kristin Saur.
Silver 3 lag 2
Roy, Magne, Alfred-Rune, Svein og Hilmar i aksjon på lag 2. Anders er skyteleder.
Silver 3 lag 3
Roger, Geir, Liss Kristin, Johnny og Jøran i aksjon på lag 3.

22 08 18 Mimrefelt nr 3

Totalt 17 skyttere deltok på årets siste mimrefelt. Totalt har 26 skyttere deltatt i år.
Martin Krüger og Geir Bjerkli fikk dele førsteplassen med 87p. Ronny Pedersen, Roy Blokhus og Håkon Johansen fulgte hakk i hel med 86p.
Sammenlagt med de to beste stevnene som tellende kom Roy Blokhus best ut med 174p. Ronny Pedersen på 2. plass med 173p og Jøran Nilssen på 3. plass med 172p.
Vi gratulerer alle med innsatsen og resultatene.
Roy Mimre 2018
Roy Blokhus. Årets «mimremester»
Se i mappen RESULTATER for komplette resultatlister