Forfatterarkiv: Linda Hågensen

Innkalling til årsmøte – Sagbakken Pistolbane

Det innkalles herved til årsmøte i Mo Pistolklubb.

Møtet avholdes i Mo pistolklubbs lokaler på Sagbakken pistolbane mandag den 22.02.2021 kl.18.00

Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til styret senest 8 februar 2021 enten via mail til leder eller via post til klubbens adresse.

Saksliste vil foreligge på klubbens hjemmeside senest 14 dager før møtet.

Email: ronped02@online.no

Post: Mo pistolklubb boks 1470 8602 Mo i Rana

På grunn av koronasituasjonen kan årsmøtet bli utsatt på kort varsel.

For Mo Pistolklubb

Ronny Ståle Pedersen

Koronasmitte i Rana kommune

På grunn av stor smittespredning i kommunen er det anbefalt fra kommunelegen at alle arrangement avlyses.
Vi avlyser derfor alle treninger og stevner på pistolbanene, Sagbakken og i Åenget inntil videre.
Det vil bli lagt ut ny informasjon på facebook og utsendt på mail når det blir noen endringer.

Norm cup og Mo pk’s cup

5. og siste stevne i Norma cup og Mo pk’s cup blir arrangert den 25 februar kl 18.00 da det er usikkert om vi klarer å få nybanen ferdig til uke 11. Vi har fått godkjennelse fra NSF til å fremskynde skytingen. Vedlegger en oversikt og hvor mange stevner hver enkelt skytter har. For å være med må hver enkelt ha 3 stevner som teller. Velkommen.