Vi åpner igjen

I dag 17/1.2022 starter vi opp med skyting igjen på Sagbakken pistolbane. Terminliste er sendt ut på mail til alle, men det er gjort noen endringer på den. Ny versjon ligger på www.mo-pk.no under terminliste.

Styret.

Nye Koronaregler fra 15.12.21

Hei, alle skyttere.

Så var det atter en gang nedstenging med nye regler.

Regler for rekrutteringskytterne!
Barn til og med ungdomsskolealder får fortsette med treninger.
Vi har siste trening for i år i dag, og starter opp igjen første tirsdag på nyåret, dersom det ikke kommer nye regler.
Det vil da være begrensninger på 20 personer på banen så vi oppfordrer de som ikke må ha foreldre med inn på banen om at de møter alene. For de som må ha med foreldre, ber vi om at alle voksene bruker munnbind.

Regler for seniorskyttere!
I dag 14.12.21 er siste trening for seniorskyttere, og fra og med onsdag 15.12.21 og 4 uker fremover vil det ikke ble noe organisert trening eller stevner. Alt må avlyses.
De som har eller låner nøkler for å driver egentrening må selv sørge for at de overholder de til enhver tid gjeldende smittevernregler (nasjonale og lokale)
De må også vaske og sprite bord og benker etter seg.
Alle som bruker banen må også skrive seg inn med navn, dato og telefonnummer.

For alle grupper gjelder det å IKKE møte på banen om du har symptomer på forkjølelse el. eller er i karantene.

For styret i Mo pk.

Linda Hågensen

Luftpistolstevne for rekrutter 24.02.2021

Onsdag 24. februar arrangerte vi det første approberte stevnet kun for de under 20 år.
14 skyttere deltok på stevnet.
Til tross for mye nedstenging og lite terning det siste halve året hevdet de seg godt. Mange av skytterne har satt nye rekorder for seg selv og det lover jo godt for fremtiden.
Resultatliste for stevnet finner du her: https://www.mo-pk.no/?attachment_id=2802

Innkalling til årsmøte – Sagbakken Pistolbane

Det innkalles herved til årsmøte i Mo Pistolklubb.

Møtet avholdes i Mo pistolklubbs lokaler på Sagbakken pistolbane mandag den 22.02.2021 kl.18.00

Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til styret senest 8 februar 2021 enten via mail til leder eller via post til klubbens adresse.

Saksliste vil foreligge på klubbens hjemmeside senest 14 dager før møtet.

Email: ronped02@online.no

Post: Mo pistolklubb boks 1470 8602 Mo i Rana

På grunn av koronasituasjonen kan årsmøtet bli utsatt på kort varsel.

For Mo Pistolklubb

Ronny Ståle Pedersen

Koronasmitte i Rana kommune

På grunn av stor smittespredning i kommunen er det anbefalt fra kommunelegen at alle arrangement avlyses.
Vi avlyser derfor alle treninger og stevner på pistolbanene, Sagbakken og i Åenget inntil videre.
Det vil bli lagt ut ny informasjon på facebook og utsendt på mail når det blir noen endringer.