Magnumcup 2018

22 starter på siste magnumcupstevnet for 2018. Totalt 44 skyttere har deltatt i 357 cuppen, av dem har 17 stk skutt tre eller flere stevner. I 44 cuppen har det deltatt 28 skyttere hvor 13 har tre eller flere stevner. Tor Arne Helland vant dagens 357, stevne og Steinar Myhre vant 44 stevnet.
Tor Arne ble sammenlagtvinner i begge klassene. Roy Blokhus tok 2. plassen og Fredrik Edvardsen 3.plassen i 357 cuppen sammenlagt.
I 44 cuppen ble det 2. plass til Fredrik Edvardsen og 3. plass til Steinar Myhre. Linda Hågensen vant dameklassen sammenlagt. Vi gratulerer alle med god skyting og takker alle som har deltatt og ønsker velkommen til neste år 🙂
Linda og Tor Arne
Linda Hågensen vant dameklassen, Tor Arne Helland vant «the dobble» med seier i både M1 og M2. Vi gratulerer så mye til begge to 🙂