Om oss

Mo Pistolklubb ble stiftet i 1964. Siden er vi blitt en klubb med rundt 180 medlemmer. Vi har både innendørs og utendørs skyting.

Vår nye innebane ligger på/ved Sagbakken stadion, adresse Ranenget 17A, 8626 Mo i Rana. Denne flotte banen ble ferdigstilt høsten 2020 og her har vi 10 standplasser med elektroniske skiver for luftpistol og 25 m sportpistol/ skyting med kaliber .22LR. Åpningstider finner du her på sidene. Terminlista for klubben gjelder for trening og stevneskyting. Banen er bygd sammen med nytt klubblokale.

Da klubben bygde sin utebane i 1984 ble det brukt 46 000 kroner av klubbkassa og et ukjent antall dugnadstimer gjorde slik at Mo Pistolklubb fikk seg en etterlengtet utendørs bane i Åenget, banen bestod den gang av standplassbygg og skivestativ med vendeanlegg. 20 skiver.
 
Utebanen brukes i sommerhalvåret til banestevner og feltstevner. Klubben arrangerer totalt ca 20 approberte stevner i året og ca.10 uapproberte stevner i tillegg.
 
Klubbhuset stod ferdig en del år senere, i 1989 samtidig som det såkalte “Bukkehuset” med standplassbygg til metallsiluettskyting. Denne skyteformen ligger relativt brakk mens feltskyting favner mange av klubbens skyttere. Klubbhuset rommer både skivelager og kjøkkenkrok samt et avtrede med egen utgang/inngang.
 
 
 

Statutter for Mo Pistolklubb